Nejnovější recenze ze sekce Kolotoče nad postýlku
- skvělý kolotoč, dcera je nadšená
Fisher Price s Motýlky
Richard Porubský
Přidáno: 28. června 2020
(naposledy upraveno 28. června 2020)
- nefunguje - dálkový ovladač funguje jen na spuštění kolotoče a ne na vypnutí i když v návodu je napsané, že tato funkce tam má být.
- nefunguje - rozsvícení signalizační dioda jako potvrzení vyslání signálu
- nefunguje - světelná kopule – promítá bubliny, rybičky a vlny na stropě dětského pokojíku
Fisher price ani obchod Pompo (tam jsme ho koupili) na dotazy ohledne funkcí nereagují. Znovu bych ho určitě nekoupili a pokud někdo z Pompo začne komunikovat, tak i tento vrátime.
Dost mne v návodu pobavil pokyn "Odšroubujte krytku pomocí šroubováku Phillips a sundejte ji". Bez šroubováku Phillips to nepujde? :D
- plast mi přijde hodně levný i oproti kolotočům za třetinovou cenu
Rappa slon a lev s melodií Baby slon
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. června 2020
(naposledy upraveno 11. června 2020)
- Dobrá cena, kolotoč nepotřebuje žádné baterie a dá se natáhnout mechanicky. Také se dá nastavit délka provázků.
Za tuto cenu dobrý nákup.
Kolotoč jde jednoduše složit.
Není třeba baterií.
Ještě jsme nerozbalili.
tichý chod- nevrčí jako ostatní kolotoče, delší doba melodie, dálkové ovládání, noční světýlko
- Hezky udelane, drzi dobre na drevene postylce
- Dalkove ovladani
- Projektor, ktery vsichni chvali- ukazuje rozmazane jednu hvezdu a jednu planetu
- Pomerne velky- brani ukladani miminka do postylky
Za tu cenu se za me nevyplati, kdybych kupovala v kamennem obchode, jdu ho vratit. Takhle se nam nechce absolvovat pres internet vraceni. Dceri se libi, ale urcite bych ho znovu nekupovala. Projektor co vsichni chvali je velke zklamani, pisnicky hrajou nejak zvlastne , ze se vzdycky vmezeri ta prvni...
- Pěkné
Pěkné, doporučuji
- Pěkná projekce
- Vyvedené hračky na kolotoči
- Miminko zaujme a na chvíli zabaví
- Zbytečný ovladač
- Strojek docela hučí ale nic strašného
- Melodie jsem čekala hezčí. Manžel tvrdí že je to hudba jak na pohřeb
tento kolotoč nad postýlku jsem koupila už třetí v pořadí pro třetí vnouče, protože maminky těch předchozích dvou byly s ním velmi spokojeny, mimčům se líbily, splnily roli zabavení i uklidnění, někdy uspání
- Projektor
- Pěkné melodie
- Dobré zpracování
- spousta melodií
- možnost nahrát své vlastní melodie
- nemusí se stále dokola natahovat
- lze využít jako hračka, až bude dítě starší
- některé melodie jsou "ponuré"
Myslím, že za zlevněnou cenu to byla výborná koupě a cena odpovídá kvalitě. Funguje, jak jsem očekávala, jen některé skladbičky jsou "ponuré", což lze vyřešit nahráním jiných, dle našeho výběru. Doporučuji :-)
- Vysoký stojan, takže při zvedání dítěte nepřekáží
- Více využití po dlouhou dobu
- Provázky s hračkami lze vyměnit za jiné (třeba si vyrobit i vlastní), jelikož drží jednoduše za uzlík
- Trochu hlučnější motorek, ale to malému nevadí
- Melodie jsou spíše písničky bez ukolébavky
- Přidělávací kolík je zbytečně dlouhý, takže postýlka musí být dále od zdi :/
Za tu cenu je to fajn víceúčelový produkt.
- krásné provedení
- nejde vypnout zvuk ani regulovat hlasitost, že by se jen točil a byl zticha
- mechanický strojek sice nevyžaduje baterky, ale vydrží tak 3 minuty a hotovo
Celkem dobrý kolotoč, co má pár nedostatků, což má ale naprostá většina prakticky ty samé. Točení je spojeno s hracím automatem, takže nemůže jen se točit potichu. Nejde regulovat hlasitost a i když plné natažení vyžaduje vzít kličku asi pětkrát, šestkrát kolem dokola, za tři minuty se zastaví. To bych již dal přednost nějakému na baterie, kde lze regulovat hlasitost a mít to puštěné delší dobu
- Variabilita uchycení (od cestovní postýlky, kolébky, přes autosedačku,...)
- Veselé a příjemné postavičky
- Lze pustit i bez hudby
- Je na baterie
- Při puštění s hudbou je v pozadí slyšitelný lehký šum nahrávky
Byla jsem překvapena výběrem hudby výrobce. Jedná se o klasickou hudbu - na můj vkus až příliš vážné melodie v porovnáním s tím, že se jedná o dětský kolotoč. Starší dceři se ale líbí, mladší dítko se ještě nenarodilo.
- Vkusný, kvalitní výrobek.
Určitě si vyberu Vás, rychlé reakce, slušné chování, kvalitní zboží :-).
- Levyny kolotoc, nepotřebujete baterky a krásné písničky
- Krásně svítí i hraje.
- velice nízký
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »