Nejnovější recenze ze sekce Kolotoče nad postýlku
Některé tóny jsou zbytečně hlasité, moc nepoužíváme.
- Jednoduché složení, výrazné větší figurky
- Krásná barva
- Projektor obrazku na zeď
- Po zhruba 3 mesicich protocene ozubene kolecka, už se netočí!!
- Naprosto pomalé točení, skoro se nehybe
- Špatně drží na postýlce, museli jsme ještě zajistit mohl by se vyvratit na miminko.
- Zvuk motoru hlasitý, rušivý
- Nelze měnit hlasitost- moc řve
- Nekvalitní provedeni motýlků, jednomu chybi kus křídla.
- Dálkové ovládání skoro nikdy nefunguje
- Moror vydává podivný lupkavý zvuk.
- Škaredé melodie, opakujici se co 10 sekund dokolečka, coz se neda vydrzet poslouchat.
Nedoporucuji! Nikdy vic bych nekoupila zadnou vec od teto znacky. Kolotoc nas stal plus minus 1200. Za tu cenu jsem cekala kvalitu, ale bohužel naprostý propadák a vyhozené peníze. Moc me to mrzi ale bohuzel. Tim ze uz se ani neotaci si ho nase dite ani nevsima. Jestli nekomu vyhovuje tak ma nejspis hodně malé pozadavky, tohle totiž s kvalitou nema společneho nic!
- Plyšové hračky
- Barevný tak akorát
- Více melodií( nejsou zase až tak katastrofální
- Hračky nejdou bohužel odejmout
Nad koupí jsem docela vahala, ale nakonec jsem rada, ze jsem koupila zrovna tento kolotoč! Malému se líbí a je opravdu kvalitní v porovnání s ostatními! Odrazovala mě trochu i cena, ale jsem rada, ze jsme si připlatili, protože konečně kolotoč se kterým jsme spokojeni všichni
moc hezký zvuk, trišku bledší barvy
- Jednoducha montaz
- Hezke barevné provedeni
- Hezka plysova zviratka
- X
- Hudba dost hlasitá, ovladač nefungoval a promítání světla jasnější než na diskotéce. Nedoporučuji
Vůbec, spíše to dítě ruší než uspí.
Nemám s tovarom zatiaľ žiadne skúsenosti uvidíme keď začneme používať na pohľad krásny zvieratá na dotyk príjemné príjemná hudba
- Pekne zavesy, plysove, pekna barva a hlavne horizontalne zavesene ke koukani odspodu.
- Hlucny motorek, zbozi jsme kvuli nemu vraceli. Coz byl docela orisek, protoze umelohmotne hacky, co to drzi pohromade, nejdou povolit bez velmi opatrne a riskantni prace se sroubovakem.
- Krásný
- Dárek
Hezký
- Plast z kvalitního materialu
- Nedělá velký rámus
- Cedulky s výrobními udaji
Kolotoč je pěkný, určitě doporučuji.
Jediné mínus jsou cedulky, které má každá hračka přišité na zadní straně. Není to funkční vada, ale vypadá to hrozně a ustřižením by se to moc nezlepšilo.
Kupuji PONĚKOLIKÁTÉ, pro každé dítě , vydrží všechno, pořád krásná
- Rychle složený,krásné melidie, nicni projekce
- Moc pekne barvy a zviratka
- Pekne melodie
- Zviratka oddelavaci, drzi na suchem zipu.
- Zviratka se delaji i ve vetsi verzi se skripcem na tyc (super, kdyz si ditko nejake oblibi).
- 12 pisnicek se neustale samo meni, neni mozne hrat jednu melodii dokola.
12 pisnicek se neustale samo meni (cekala jsem, ze bude hrat jedna a na prepnuti se pouzije tlacitko), ale v realu se po kratkem uryvku prepne strojek na dalsi skladbu sam.
- super
- Je moc krásný!