Nejnovější recenze ze sekce Kolotoče nad postýlku
Vhodné pro malé děti, má to uklidňující účinky
- Hračky jsou krásné. Designové je
- krásná,povedená kolotoč.
Myslím si že v dnešní době taková hudba(jako v prvních mobilních telefonech) s minulého století by vůbec neměla být v hračce za takové peníze.
- lze upravit hlasitost a nahrát své melodie
- hezká zvířátka a ukolébavka
Zatím nerozbaleno, je to dárek.
- Barvy perfektně upoutají pozornost miminka
- Příjemné melodie
- Krásné podsvícení
- Hezký design (barvy, tvar květiny, motýlci)
- Pomalé točení
- Nelze nastavit hlasitost
- Dálkové ovládání funguje jen za plného světla, v přítmí nereaguje
- Nastavitelné jen na klasickou postýlku (ne na cestovní)
- Hraje pouze 10 minut
- Vzhled
- Světýlka
- Nemám žádný názor
Baby Mix se světelným projektorem modrá
Anonym
Přidáno: 24. října 2018
(naposledy upraveno 24. října 2018)
- Naprostá spokojenost, malou baví.
- Je tam dost hraček na koukání.
- Písničky pěkné a hrají hned po sobě aniž bych musela přepínat každou písničku zvlášť.
- super cena
- Trochu hlučné otáčení.
- Na noc sundáváme vrchní část aby nad malou nic nebylo, tak se otáčení někdy nahne a potom vrže, po opravení zase dobrý.
Hledala jsme nějaký pěkný kolotoč nad postýlku a tenhle mi padl hned do oka. Pořízeno pro zabavení dvouměsíčního miminka a myslím, že účel to splnilo, někdy pod ním i usne což je super.
- Příjemná melodie, hračky jsou krásné
Krásný kolotoč nad postýlku, jsem velice spokojená.
- krásně vypadá
- má hezkou melodii
- někdy přestane hrát, i když ještě nedošlo pérko, a pak se sám rozehraje např.při šťouchnutí do postýlky, při průvanu.
Pro zabavení dítěte perfektní.
Trochu složitější přístup k bateriím, ale zase je jistota, že dítě se tam nedostane.
Možná muziku by to chtělo trochu veselejší :-)
- pěkný design
- cvaknutí menších kruhů při každém otočení činí výrobek naprosto nepoužitelným
- nelze zapnout pouze zvuk bez točení, pokud je nainstalována hrazdička s hračkami
Koupili jsme v kamenném obchodě a bohužel dost dopředu, takže již nelze vrátit, znovu bychom rozhodně nekoupili a nikomu nedoporučili. Při otáčení se vnitřní kruhy otáčí tak, že těžší část převáží lehčí, ovšem při tom klapne plast o plast, je to nesnesitelné i pro dospělého, natož pro mimino, které se pokaždé lekne. Naprosto nepoužitelné!
U produktu bohužel nefungoval dálkový ovladač, takže jsme jej museli vrátit.
Složitá výměna baterií.
- 3 hračky v jednom
- kvalitní zpracování
- Vybrali si rodiče obdarovaného miminka. Krásné,hraje svítí super.
- Dárek
Super kolotoč jsem nadšená. Krásná cena.