Nejnovější recenze ze sekce Kolotoče nad postýlku
- Pěkný!
- Ani ne po půl roce běžného užívání se strojek strhnul a reklamace nebyla uznána.
Líbil se mi design výrobku, kvalita evidentně špatná.
- Jsme s kolotočem maximálně spokojeni.
- Od chvíle co jsme pořídili kolotoč, tak malá sama usne v postýlce. Kolotoč se točí cca 10 minut, kdyžtak jde znovu zapnout i pomocí dálkového ovládání, světlo svítí a hudba hraje asi 30 minut. Úplně dostačující, aby miminko usnulo.
- Doporučuji malého je spokojený .
- pěkný, dají se zavěsit i jiné hračky (třeba vlastní háčkované)
- drahý, tichý, pohřební melodie, systém uchycení
dvouměsíční miminko zatím nezaujal, hvězdičky nejsou moc vidět, možná kdyby byl kolotoč umístěn uprostřed místnosti, tak by to byla hezká podívaná, ale na postýlce u zdi nic moc efekt. Při denním hluku jej není skoro slyšet. Večer, když už je doma ticho a venku klid, tak je hlasitost na usínání asi ideální. Špatně se přidělává k postýlce, která je umístěná u zdi, nelze přidělat např. ke košíku, ve kterém máme miminko v obýváku, takže jsme vyřešili upevněním na topení. Drží sice pevně, ale je těžké jej sundat, když ho chceme přemístit. Na to, jaké měl skvělé hodnocení od ostatních a umístění na TOP1 jsem čekala víc. Doufám, že kolotoč mimčo vezme na milost a bude při něm chtít usínat, zatím jí spíš vadí a vítězí natahovací hračka.
krásné provedení,praktické na připevnění k postýlce a více použití
- Kvalitní výrobek
- Více funkcí
Kvalitní výrobek, možná jen dálkový ovladač by mohl mít stejný počet tlačítek, jako je na kolotoči, aby se dal kolotoč na dálku ovládat stejně jako na kolotoči.
Výrobci bych doporučil ovladač přepracovat, protože je to zbytečné přepínat několik písniček jedním velkým tlačítkem na ovladači a ještě do něj kupovat dvě baterky, když jen leží bez používání na stole. Stejně musíme vstávat a kolotoč vypnout na základně kolotoče.
Funkce lampičky, je dobrý nápad, jen bych doplnil připojení k el.síti přes adaptér, protože tři baterie nemají dlouhou životnost a výměna je bez použití šroubováku nemožná. Když už je nutné použít šroubovák, tak by mohl být nějaký malý výlisek součástí balení, protože např. mamky, které jsou třeba bez partnera, nemají běžně v paneláku v šuplíku nářadí.
- Zvuk, který kolotoč vydává je jakoby rozladěný a opravdu nepříjemný. Dítě ani rodiče tento zvuk neuklidní. Používáme bez pohybu motýlků a tedy i bez zvuku.
- chtěla jsem to pro dítě, splněje co jsem chtěla
- Funguje jak má, takže zatím spokojenost.
Kolotoč je moc hezký. Malého zaujal na první pohled. Hračky jsou velké a nakloněné na miminko. Melodie příjemná, nehlasitá, jen by mohla hrát o trochu déle. Celkově jsme ale s kolotočem spokojeni.
- Příjemný zvuk.
- Zvířátka jsou v pohodě a dítěti se líbí.
Kolotoč můžu jen doporučit.
Super obchudek,doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!
- Kolotoč byl poškozeny točil se vzdy jenom chvilku a hned se vypnul..
- dodavatelé
jen čínská hudba
Baby Mix Sobi
Přidáno: 26. listopadu 2016
(naposledy upraveno 26. listopadu 2016)
Zakoupeno v Megashop-Praha.cz
- Kvalita a cena
Kvalita a cena
Měli jsme předchozí typ,vydržel přesně 2 roky a pak přestal fungovat.Snad tenhle bude o něco lepší,má lepší provedení a je lehčí.
Kolotoč super, bezva že je lze oddělat části od sebe, tzn. chodit třeba jen s papouškem. Jedinou chybku bych vytkla, že kolotoč se netočí po celou dobu, co hraje hudba. Tak v polovině se kolotoč vypne a pak už lze slyšet jen hudbu. Provedení zavěšených hraček by mohlo být trochu lepší.
- barvy
- Musí se často natahovat
Krásný kolotoč:-)
- Figurky na kolotoči jsou pěkně barevné a dostatečně veliké.
- Příjemný materiál.
- Rozumná cena.
Důvody ke koupi jsou shrnuty v odstavci Pro. Miminku se hračka líbí, sleduje pohyb figurek. Melodie je tlumená, nevtíravá a příjemná.
- hezký vzhled, není tak mohutný jako některé jiné kolotoče. Příjemné melodie.
- Při spuštění kolotoče je hodně slyšitelné "vrčení" motůrku na otáčení zvířátek.
- Zvířátka jsou podle mě nekvalitně ušitá, často koukají nitě a švy jsou křivé.
Za tu cenu přijatelný výrobek. Líbí se mi že můžu odepnout jak ptáčka s melodiemi tak i závěs, který se dá dát na kočárek.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »