Nejnovější recenze ze sekce Kolotoče nad postýlku
- 2 režimy. Spousty možností nastavení. Vydrží opravdu dlouho (nakonec jako stolní lampicka).1
Kolotoč je moc pěkně provedený, v modré pro chlapečky. Zavěšené hračky jsou omyvatelné. Ale hlavně se mi líbí, že je hračka variabilní, podle věku dítěte a poroste tedy s ním.
Vzhledem k délce použití, je cena odpovídající, pokud hračka vydrží. Melodie i zvuky jsou melodické a jde regulovat jejich hlasitost, nebo je úplně vypnout. Intenzita světla je intimní a díky otáčení přístroje se na stěnu promítají i obrázky. Kolotoč pracuje ve dvou režimech , které trvají cca 20 minut, ale jde také vše úplně vypnout. Ke hračce je přiložen český návod, ale obrázková příloha je v cizím jazyce. Zakoupila jsem i v růžové verzi pro holčičku.
Kolotoč je moc pěkně provedený, v růžové pro holčičky. Zavěšené hračky jsou omyvatelné. Ale hlavně se mi líbí, že je hračka variabilní, podle věku dítěte a poroste tedy s ním.
Ok
- jednoduché sestavení,příjemný zvuk
- Dceru to zaujalo
- Dceru to neuspalo
- Mohlo by to byt polohovatelne vyskovo, pripadne otacat stranou aby neprekazalo pri ukladani do postielky
Skvely, hezky, doporucuji.
- Krásný, roztomilý a originální
- Žádný plastový kýč
- Krásné melodie, už ani já bez něj neusnu
- Intuitivní nastavení
I když vyrobeno v Číně, vypadá kvalitne a nápaditě, krásně hraje, žádný kýč nebo šunt. Cenově přijatelné. Koupila bych znovu.
Keď je dieťa spokojné tak čo ešte mám k tomu dodať.
- Zvonek zvoní a je tam zrcátko
- příjemné různé melodie, plyšáky jsou otočené profilem k dítěti, ne k obecenstvu, přepínače na různé kombinace - zvuk, světlo, pohyb, snadná manipulace
- trochu hlučnější motorek
- Hudba příjemná. Obrázek na stropě zaujal. Celkem kvalitní výrobek.
Nejde jednoduše rozebírat na 2 díly nástavec /tyč která drží kolotoč (pro zabalení do krabice po kontrole výrobku). Zacvaklo se to, a zpátky vytáhnout nemůžeme.
- držák na kolotoč ze dvou kusů dřeva a utahovacím šroubem k připevnění na postýlku
- snadné složení
- hladký povrch
- Jednoducha montaz
- Hezky design
- Multifunkcni 3 vyrobky v 1
- Hracky jsou plastove
Cena odpovida kvalite, velmi jednoducha montaz a moc hezky vzhled. Hluk z motorku naprosto v norme-porovnavam s drazsi konkurenci Fisher P. Fajn je 3v1, ze zkusenosti vim, ze jsme kupovali dalsi nocni svetla, kdyz mlady rostl- zde komplet vyreseno. Jedina vada na krase jsou plastove hracky na kolotoci- plysove by byly lepsi, hezci…ale muzete si vymenit dle sveho gusta…vsem mohu doporucit.
- Vypadá hezky
- Hezké melodie
- Dálkové ovládání spíš nefunguje než funguje
- Žere to hodně baterie
Má příjemnou hudbu krásné barvy miminku se u toho bude doufám pěkně usínat nebo ji budou zajímat krásné pestré barvy u pohybu strojku když se točí. Prodělání na postýlku je velmi jednoduché a vypadá i pevně. Tento kolotoč sem vybrala kvůli jeho barevnosti.
Jemný, moc krásný kolotoč. Melodie příjemná... Ovšem přišel úplně jiný než je na obrázku. Prodejce by měl vyměnit fotografii, která zákazníka klame.
Baby Fehn hrací Australia
Přidáno: 16. června 2021
(naposledy upraveno 16. června 2021)
Zakoupeno v Nejlepsikocarky.cz
Je to dárek,ještě nebyl v provozu.
- Hezká melodie, funkční
- Mohl by hrát déle, musí se často natahovat
Hodně pro miminko
- Líbivý design
- Nižší cena
- Kolotoč se točí, jen pokud hraje hudební strojek. Člověk tak musí neustale strojek natahovat a dokola poslouchat jednu písničku. Abych mohla kolotočem otáčet manuálně a bez zvuku, musela jsem držák a kolotoč propojit podomácku jinak.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »